Om Oss

Om Oss

Lunkans rör AB är ett familjeföretag som grundades 1992 Av Anders Lundquist.  Vi är etablerade i Sollentuna men gör jobb inom hela Storstockholm inkl skärgården.
Vi utför alla möjliga arbeten inom VVS så som värmepumpsinstallationer, badrumsrenoveringar, konverteringar från direktverkade el till miljövänliga värmepumpar antingen via bergvärme eller luft-vatten värmepumpar, installationer av golvvärme, blandarrenoveringar och byten, installationer av fettavskiljare, stambyten, byggnation av storkök restauranger och andra hyresgästanspassningar.
Efter som vi arbetat inom service under  många år har vi ett brett kunnande inom de flesta områden och det vi inte redan vet tar vi gärna reda på åt dig.
Vi har också ett gediget kontaktnät och ett bra samarbete med kunniga yrkesmänniskor inom de flesta branscher som snickare, möbelsnickare, plattsättare, elektriker, målare, ventilation och golvläggare m.m
Vi strävar ständigt efter att leverera en så bra service som möjligt för att våra kunder skall känna sig nöjda och vi tar oss gärna ann nya utmaningar av alla storlekar.
Under fliken referenser här på hemsidan kommer vi att fortlöpande uppdatera med nya projekt, stora som små, så att du får ett smakprov på arbeten vi tidigare utfört. Du hittar även formulär för prisförfrågningar och offertförfrågan, produktinformation samt tips och trix uppe i menyn.

Har du frågor eller funderingar tveka inte att kontakta oss så ska vi hjälpa dig så snart vi kan.